Listă de cumpărături: 0 produse/servicii
Comerț

Pepiniera Sarusi Iosif

(ARAD)

 

La Pepiniera Sarusi puteti gasi urmatoarele produse: Puieti pomi fructiferi de cais, piersic, nectarin, cires, visin, mar, prun, par, migdal, gutui, mosmon; butasi vita de vie pentru soiuri de masa si soiuri de vin; butasi arbusti fructiferi de coacaz, agris, zmeur, mur, alun; butasi arbori ornamentali; arbusti ornamentali; trandafiri.
Pentru detalii complete, faceti click pe produsul care va intereseaza si puteti afla alte informatii importante despre ce va intereseaza.

Pepiniera Sarusi
a fost infiintata in anul 1995. Ne ocupam de puieti de pomi fructiferi de diverse soiuri, arbori ornamentali, precum si diverse tipuri de trandafiri.

Cu multa truda si seriozitate am ajuns sa facem productie la un nivel calitativ inalt, promovand o gama de produse de soi.
Cu produsele noastre de calitate am obtinut in timp increderea clientilor si fidelitatea lor.Pepiniera pomicola SARUSI a fost infiintata in localitatea Dorobanti, judetul Arad. Avand in vedere ca in Dorobanti producerea de puieti pomi fructiferi este o traditie, ne-am gandit sa ii producem in cadrul unei pepiniere particulare, la un nivel profesional ridicat.
Producem diferite specii de pomi fructiferi: meri, peri, caisi, piersici, visini, pruni, migdali, diferite specii de arbori fructiferi, diferite specii de pomi ornamentali, diferite specii de trandafiri. Primim comenzi pentru altoire cu speciile si soiurile dorite de clienti, pentru infiintare de livezi de pomi fructiferi.


La cerere acordam asistenta pentru infiintarea, ingrijirea si intretinerea livezilor. Garantam investitii sigure si durabile in timp, gratie selectiei materialului de multiplicare cu provenienta controlata de catre Institutul National de Control al Semintelor si Materialului Saditor.


Echipa de conducere a firmei dispune de o experienta de peste 15 ani în domeniu horticulturii si peisagistice iar produsele comercializate corespund nevoilor si cerintelor pietei Romanesti si nu numai. Ocupam o suprafata de 12 ha, are ca obiect de activitate comercializarea pomilor fructiferi si a produselor pentru infrumusetarea si amenajarea gradinii.


Pepiniera
(0.0 RON)
Distributie in toata tara contra cost
Contact
ARAD, Arad (Romania)
Comuna Dorobanţi, Nr. 215
Numar vizualizări infopagina: 4244
Prezență web: N/A
Program Firma
Luni 08:00-17:00
Marti 08:00-17:00
Miercuri 08:00-17:00
Joi 08:00-17:00
Vineri 08:00-17:00
Sambata 08:00-17:00
Duminica închis
Localizare pe harta Google
Facebook
Powered By E31
Toate drepturile rezervate. 2008-2015 © SC Kronstadt Business&Partners SRL!