Listă de cumpărături: 0 produse/servicii
Consultanță

Fortis Strategye & Consulting

(BEIUS)

 Cine suntem?
Fortis Strategye & Consulting SRL este o companie independenta care ofera servicii de consultanta strategica si pentru dezvoltare.
Pentru cine?Fortis Strategye & Consulting a fost infiintata pentru a veni în ajutorul companiilor si a administratiei publice romanesti în încercarea de a construi o economie si o societate performante la nivel european.


Companiile romanesti trebuie sa gandeasca si sa actioneze la nivel european. Mediul de afaceri autohton este înca într-un stadiu incipient de dezvoltare, iar fara o viziune clara si incredere in viitor nu se poate ajunge la succes.


Fortis Strategye & Consulting SRL sustine în paralel autoritatile publice locale în revitalizarea economiei locale/regionale prin elaborarea si implementarea de strategii coerente de dezvoltare, în parteneriat cu mediul antreprenorial.


Nu în ultimul rand, Fortis Strategye & Consulting sprijina autoritatile publice locale în fundamentarea de strategii, programe, politici publice menite sa cladeasca o Romanie mai prospera.
De ce?
La 1 ianuarie 2007, Romania a devenit stat membru al Uniunii Europene. Desi un moment istoric de mare insemnatate, aderarea este doar începutul unui proces îndelungat de integrare fata de care nu putem sta indiferenti, afectiv si ca implicare in viata economica a tarii.
Fortis Strategy & Consulting SRL considera ca atat la nivel corporatist, cat si la nivel administrativ este nevoie de viziune, de strategie, de proiecte care sa permita o alocare cat mai eficienta a resurselor si o valorificare cat mai buna a oportunitatilor existente în cadrul Uniunii Europene.
Cum?
Fortis Strategye & Consulting SRL promoveaza un set de valori pe baza carora isi fundamenteaza activitatea de consultanta. Aceste valori, constituie crezul nostru de etica si profesionalism.


 

Consultanta pt. fonduri europene
Asteptam detalii privind aceste servicii...
Infiintari de Firme
Domenii Activitate:
Contact
BEIUS, Bihor (Romania)
Aleea Motilor bl. 9 ap. 02
Numar vizualizări infopagina: 853
Prezență web: http://fortis-consulting.ro
Denisa Ioana Mateut Administrator 
Mesaj 0757914930

Program Firma
Luni 09:00-12:00
Marti 09:00-12:00
Miercuri 09:00-12:00
Joi 09:00-12:00
Vineri 09:00-12:00
Sambata închis
Duminica închis
Localizare pe harta Google
Facebook
Firme Asemanatoare
Powered By E31
Toate drepturile rezervate. 2008-2015 © SC Kronstadt Business&Partners SRL!