Listă de cumpărături: 0 produse/servicii

Ruefa Escape Travel

S.R.L. (TIMISOARA)


"Nu exista nimic ce poate fi cerut pe care sa nu il putem oferi. Sau mai simplu: puneti-ne imaginatia la incercare !"

           Aducem in Romania respectul si credibilitatea agentiilor de turism occidentale. 

Acum nu mai trebuie sa dati o fuga la Viena, Graz sau Salzburg pentru a beneficia de servicii conforme standardelor europene, prin agentia noastra aceste standarde invidiate vin la dvs!

           Va oferim : bilete de avion, sejur extern, vacante in EUROPA, ect.
          Suntem unul dintre cei mai importanti turoperatori din Austria, si propune parteneriate DERTOUR, TUI, MEIERS WELTREISEN, ADAC, NECKERMANN, TERRA REISEN, 1-2-Fly, First Choice etc. precum si pachete proprii. Agentia detine 80 de filiale in Austria, 3 in Cehia, 4 agentii in Ungaria, 10 in Slovacia o agentie in Polonia. Marca RUEFA este detinuta de Verkehrsbuero Group filialele fiind conduse de angajati cu o vasta experienta in domeniul turismului. Un sejur reusit incepe cu o consultanta bine fundamentata in agentiile RUEFA, de aceea se pune un accent deosebit pe formarea profesionala a angajatiilor si pe alcatuirea echipei. 390 de colaboratori asigura cu ajutorul profesionalismului si competentei lor, o buna alegere si derulare a sejururilor.
           Colaboratorii sunt in permanenta la dispozitia dumneavoastra, avand ocazia sa le cereti sfaturi, variante, optimizari. 


           Veti intelege imediat ce diferente mari exista intre o agentie de turism romaneasca si una europeana in general, austriaca in special.

          Inainte de infiintare, in Romania functionau deja agentii de turisme,  totusi inaugurarea a fost binevenita iar oferta a fost primita foarte bine de clienti.
          Pe baza rezultatelor excelente, in scurt timp de la deschidere in  biroul din Timisoara, s-a conturat nevoia infiintarii unui punct de lucru la Bucuresti.

          Sunteti invitati sa luati si dumneavoastra parte la acest succes firesc ; este normalitatea care ne trebuie.Faceti primul pas: ceilalti vin de la sine. Va fi ca zambetul ce insoteste siguranta lucrului bine facut sau ochii copilului care primeste, in sfirsit, o jucarie draga. Nu-i asa ca n-are rost sa li te opui?

           Va oferim toate variantele de sejur, la mare sau la munte, excursii organizate individual sau colective, de grup, circuite atractive din multe puncte de vedere, calatorii de tratament si refacere (Wellness), destinatii exotice, calatorii cu autocarul sau cu avionul.
            Inca de la infiintare, ne-am propus sa facem fata celor mai sofisticate pretentii formulate de clienti. Practic acest indicator este important: cu cat solicitarea este mai personala, mai complexa, cu atit satisfactia reusitei va fi mai mare.

             Asezat pe cursul raului Bega,intr-un oras cosmopolit locuit de peste 350.000 de romani, maghiari, germani, italieni, sarbi, slovaci, bulgari, greci, turci, palestinieni si alte etnii. Este orasul romanesc cu cea mai indelungata traditie multiculturala, cu o istorie bogata in evenimente si momente semnificative.
           Dar pentru ca nici macar timisorenii n-au apucat sa cunoasca in detaliu istoria orasului in care locuiesc si nici n-au zabovit suficient in zonele cele mai reprezentative,ne propunem un serviciu modern pentru oaspetii orasului si chiar pentru delectarea locuitorilor ei. Exista 3 variante de tur de oras: Turul Clasic, Turul Revolutia de la Timisoara, Turul Mare; 3 variante de degustare de vinuri (degustare vinuri, gulash, meniu traditional); 4 circuite cultural-istorice in apropierea Timisoarei (1 sau 2 zile ); 4 programe de turism activ in apropierea orasului.
         O serie de cataloage de concediu va asteapta la birourile noastre. Alaturi de variantele clasice ale marilor turoperatori europeni, va putem oferi solutii proprii, bazate pe utilitatile din subordine si mai cu seama personalizarea serviciilor in functie de nevoile dumneavoastra de divertisment, mobilitate sau recreere. Experienta anilor care au dus la formarea notorietatii internationale a eliminat, pas cu pas, imperativul �Asa trebuie�. Nimic nu este obligatoriu. Totul se poate adapta. Lumea este in miscare!

           Oferta se adreseaza deopotriva celor care, indragistiti fiind de masina lor, prefera sa hoinareasca pe soselele imaculate din Europa dar si celor care prefera sa petreaca mai multa vreme la destinatia de calatorie si aleg cursele de avion, charter sau de linie. Oferta este extrem de variata si oscileaza, fireste, de la economicoasele curse low-cost la indestulatoarele oferte business ale companiilor celebre pentru grija fata de clientii importanti. Asa cum am mai spus, exista solutii pentru fiecare, in functie de buget sau nevoia de moment.
           Cine se gandeste la calatorii, se gandeste in primul rand la concedii. Dar pentru multi oameni calatoria inseamna afaceri. Ne ocupam si de organizarea perfecta a calatoriilor de afaceri, rezervari hoteliere, bilete de avion si inchirieri de masini in toata lumea, organizari evenimente.
           Echipa este convinsa ca "Nu exista nimic ce poate fi cerut si sa nu-l poata oferi". Poate fi vorba de excursii cu un buget redus sau de un sejur de lux. Se poate sa fie in discutie un grup de tineri artisti sau citiva seniori tocmai pensionati din posturi de conducere.Poate fi un sejur activ sau unul de relaxare, putem sa ne gindim la excursii de weekend in orase europene sau circuite.

          Nici o excursie nu este prea scurta sau prea lunga, nici o destinatie prea ciudata, indepartata sau greu de atins.

            Si daca mai adaugam la toate acestea faptul ca un sejur reusit incepe cu o consultanta bine fundamentata vom intelege mai bine de ce se pune un accent deosebit pe formarea profesionala a angajatiilor si pe alcatuirea echipei.

Aceasta companie nu are niciun produs in magazinul virtual.

Domenii Activitate:
Contact
TIMISOARA, Timis (Romania)
Str. Piaţa Unirii, Nr. 4
Numar vizualizări infopagina: 852
Prezență web: http://www.ruefa-escape.ro
Diana Prisecaru General manager Timişoara 
Mesaj 0256 435 529

Mihaela Istrate Director agenţie Bucureşti 
Mesaj 021 319 7733

Camelia Zvic Director agenţie Braşov 
Mesaj 0268 470 061

Program Firma
Luni 09:00-18:00
Marti 09:00-18:00
Miercuri 09:00-18:00
Joi 09:00-18:00
Vineri 09:00-18:00
Sambata 10:00-14:00
Duminica închis
Localizare pe harta Google
Facebook
Powered By E31
Toate drepturile rezervate. 2008-2015 © SC Kronstadt Business&Partners SRL!